Nacho’s met komijnekaas en mangosalsa

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 mango, in blokjes
  • 1 puntpaprika, in blokjes
  • 1 mespunt paprikapoeder
  • cirtoensap of wittewijnazijn
  • 1 zak (ongeveer 200 gram) tortillachips naturel 
  • 100 gram komijnekaas of Friese nagelkaas, grof geraspt
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes

Bereidingswijze

  1. Meng de mango met de paprika en paprikapoeder. Breng op smaak met een paar druppels citroensap. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Verdeel de chips over een grote ovenschaal en bedek met de geraspte kaas. Zet de schaal hoog in de oven en laat de kaas in circa 5 minuten smelten. Bestrooi met de bosui en sprenkel de mangosalsa erover. Serveer direct. 

Tip: lekker met een schep crème fraîche met koriander. 

Recept van Boodschappen