Linzencurry met naan

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 bakje boemboe voor Thaise gele curry
  • 800 gram oosterse roerbakgroenten
  • 400 ml kokosmelk
  • 800 gram (blik) linzen, uitgelekt
  • 4 kleine naanbroden

Bereidingswijze

    1. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de boemboe 1 minuut. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak nog 5 minuten. Voeg vervolgens de koksmelk en linzen toe en warm 5 minuten door. Breng op smaak met zout. Verwarm de oven voor op 200 graden. 

    2. Verwarm de naanbroden ongeveer 5 minuten in het midden van de oven. Serveer de linzencurry met het brood. 

Tip: extra lekker met een schepje yoghurt met wat fijngehakte koriander of munt. 

Recept van de Dekamarkt