Ingrediënten
Voor 2-3 personen
- 8 kleine wraps
- 1 zakje enchilada kruidenmix
- 100 ml water
- 400 gram gezeefde tomaten
- 400 gram linzen
- zwarte olijven in plakjes
- een bosje koriander
- guacemole
- vegan geraspte kaas
- tortilla chipjes
Bereidingswijze
- Verwarm de (voorgekookte) linzen kort in een pan (je kunt bijvoorbeeld een grotere steelpan met een deksel gebruiken)
- Voeg na een paar minuutjes de enchilada kruidenmix, 100 ml water en 3/4 van de gezeefde tomaten toe. Schep goed door en laat goed warm worden.
- Voeg ook alvast wat olijven in plakjes en wat blaadjes koriander toe en verwarm mee.
- Pak 1 voor 1 de wraps in je hand en schep er flink wat van het linzenmengsel in. Vouw de wrap dicht en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal.
- Pureer het laatste beetje van de gezeefde tomaten en giet deze over de wraps in de ovenschaal.
- Top af met olijven en zet de ovenschaal voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Maak ondertussen de guacemole door alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine te doen. Laat draaien tot je een mooie gladde guacemole hebt.
- Haal de enchiladas uit de oven en serveer met de guacemole en wat extra verse koriander on top.