Ingrediënten
Voor 4 personen
- 200 gram woknoedels
- 400 gram Japanse wokgroenten
- 6 eetlepels sojasaus
- 4 eetlepels cashewnoten
- 1x broccoli
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 3 teentjes knoflook
- zwarte peper
Bereidingswijze
- Breng een pan water aan de kook en bereid de noedels volgens de verpakking.
- Pers de teentjes knoflook uit en snijd de broccoli in roosjes.
- Verhit 1 eetlepel olie in een wokpan en bak de knoflook kort aan. Voeg na 1 minuut de wokgroenten en broccoli toe en wok het geheel gedurende 5 minuten.
- Voeg vervolgens de noedels toe, samen met 6 eetlepels sojasaus en 4 eetlepels ketjap manis, en verwarm alles 2 minuten.
- Serveer de noedels met gemalen zwarte peper en cashewnoten.
Tip: Lekker met gesneden bosui of een lepeltje chilivlokken voor extra pit.
Recept van Picnic.