Ingrediënten
Voor 4 personen
- 2x mozzarella
- 400 gram fusilli
- 3x gekleurde paprika’s
- 75 gram rucola
- 110 gram groene pesto
- 2 eetlepels olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel onder de koude kraan af. Meng de afgekoelde fusilli met 1 eetlepel olijfolie om plakken te voorkomen.
- Snij de paprika en mozzarella in blokjes.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de blokjes paprika in 5 minuten gaar op middelhoge temperatuur. Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de fusilli met de pesto, de gebakken paprika, de helft van de rucola en de mozzarella.
- Verdeel de pastasalade over de borden en maak af met de rest van de rucola, en eventueel een klein scheutje olijfolie.
Tip: voeg voor extra groenten gehalveerde cherrytomaatjes toe.
Recept van Picnic.