Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1x courgette
- 250 gram vega spekjes
- 2x eieren
- 200 ml slagroom
- 80 gram Parmezaanse kaas
- 400 gram spaghetti
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snij ondertussen de courgette in blokjes.
- Klop in een kom de slagroom los met de eieren, 3/4 van de Parmezaanse kaas en de peper. Zet apart.
- Verwarm één eetlepel olijfolie in een ruime pan en bak hierin de spekjes in 5 minuten uit.
- Voeg de courgetteblokjes toe en bak 3 minuten mee. Voeg de voorgekookte spaghetti toe en roer even door. Draai ten slotte het vuur uit en roer het slagroommengsel door de spaghetti.
- Serveer de spaghetti carbonara met de rest van de Parmezaanse kaas.
Recept van Picnic.