Ingrediënten
Voor 4 personen
- 2 stuks broccoli
- 250 gram kasatanjechampignons
- 2 rode uien
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 2 tenen knoflook, geperst
- 3 centimeter verse gemberwortel, geraspt
- 1 theelepel chilivlokken
- 125 gram oven roasted cashewnoten
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels sesamzaad
Bereidingswijze
- Snijd de broccoli in roosjes van 3 a 4 centimeter. Snijd de kastanjechampignons in kwarten en rode uien in partjes.
- Verhit de olie in een wok en voeg de knoflook, gember en chilivlokken toe. Bak 1 minuut al omscheppend.
- Voeg de broccoli, champignons, uien en 75 ml water toe. Roerbak alles 7-8 minuten tot de groenten beginnen te kleuren.
- Schep de cashewnoten, ketjap en sesamzaad erdoor en bak samen nog 2 minuten.
Serveertip:
Lekker met noedels of witte rijst.
Recept van Picnic