Ingrediënten
Voor 4 personen
- 400 g rode bieten
- 4 grotere nieuwe aardappelen
- 3 stengels groenselderij
- 1 ui
- 150 g feta
- 2 el volle kwark
- 2 el mayonaise
- 1/2 tl komijnzaad
- 1/2 tl karwijzaad
Bereidingswijze
- Bieten en aardappelen wassen. Bieten opzetten in ruim kokend water. Na ongeveer 15 min koken kunnen de aardappelen erbij. Laat beide nog ongeveer 20 min koken.
- Selderijstengels klein snijden en selderijblad fijn hakken.
- Feta in blokjes snijden.
- Ui fijn snipperen.
- Zaden een paar min al roerende roosteren in een droge koekenpan op een middelhoog vuur. Aardappelen en bieten even laten afkoelen in koud water, zodat ze hanteerbaar zijn.
- Bieten schillen en in stukjes snijden.
- Aardappelen in stukjes snijden.
- Alle ingrediënten mengen.