Aubergineschotel met feta

Ingrediënten

Voor 2 porties

  • 2 aubergines
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 75 gr feta
  • 2 tl oregano
  • 1 tl paprikapoeder
  • snufje zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de aubergines, courgette, ui, tomaten en feta in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui een paar minuten aan. Voeg daarna de courgette, aubergines en de kruiden toe en bak het geheel ongeveer 5 minuten. Daarna kunnen de tomatenblokjes erbij en laat je dit circa 10-15 minuten zachtjes pruttelen. Schep alles in een ovenschaal en verdeel de blokjes feta over de bovenkant. Je kunt eventueel ook nog een beetje extra geraspte kaas eroverheen strooien. Zet de schaal 10 minuutjes in de oven.

Bekijk hier het originele recept