Vegan avocado Choco mousse

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 2 rijpe baby avocado’s
  • 0,5 banaan
  • 40 ml Thaise kokosroom
  • 1,2 tl vanillepoeder
  • 25 gram raw cacaopoeder van De Nieuwe Band
  • 1 el ahorn of agavesiroop
  • paar takjes munt
  • wat raw cacaonibs van De Nieuwe Band

Bereidingswijze

Snijd de baby-avocado’s doormidden, ontpit ze en haal het vruchtvlees uit de schil. Pel de banaan en breek in stukjes. Doe in een mengkom met de rest van de ingrediënten, behalve de munt en pureer heel goed tot een romige mousse. Schep de mousse in mooie glaasjes of kommetjes. Zet even in de koelkast om wat op te stijven. Versier met een blaadje munt en wat cacaonibs of fijngehakte nootjes. 

Tip: ook mooi en lekker met bessen of bramen. 

Bekijk hier het originele recept