Pas­ta­sa­la­de met avo­ca­do, veld­sla, kom­kom­mer & fe­ta

Ingrediënten

Voor 1 persoon

  • 80 gram groene erwten fusilli
  • 3 snoepkomkommers
  • 1 eetrijpe avocado
  • 30 gram veldsla
  • 50 gram witte kaas
  • 1 eetlepel creme fraiche
  • 1 eetlepel La Morena Mexican green salsa

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de komkommers in plakjes. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in blokjes.
  3. Meng de pasta, veldsla, komkommer en avocado op een bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de kaas erboven.
  4. Roer de crème fraîche los met een paar druppels water en besprenkel over je salade. Sprenkel ook de salsa erover

    Zie hier het originele recept