Ingrediënten
Voor 1 persoon
- 75 gram zilvervliesrijst
- 250 gram meesterlijk wokken regenboog boerenkool, pompoen, paprika & aspergebroccoli
- 2 theelepels milde olijfolie
- 1 theelepen Euroma Original spices by Jonnie Boer Thai green curry
- 1 middelgroot ei
- 1 eetlepel magere melk
- 1 theelepel sesamzaad
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ondertussen de paarse bosui uit het wokpakket in ringetjes. Verhit de helft van de olie in een wok, voeg de Thai green curry en de groente uit het pakket toe (houd de helft van de bosui en de pompoen achter). Roerbak 4 min. Voeg de pompoen de laatste minuut toe.
- Klop ondertussen het ei los met de melk en de sesamzaadjes. Verhit de rest van de olie in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en giet hier het eimengsel in. Bak het ei in ca. 1 min. aan beide kanten bruin. Haal uit de pan en snijd in reepjes.
- Serveer de rijst in een kom met de roerbakgroente en de omeletreepjes. Bestrooi met de rest van de bosui.