Ge­vul­de flat­breads met hum­mus, wit­te kaas en ei

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 gram Planet Deli plain folded flatbreads
  • 1 eetlepel traditionele olijfolie
  • 4 middelgrote eieren
  • 200 gram pikante hummus
  • 600 gram rauwkost komkommer
  • 100 gram witte kaas

Bereidingswijze

  1. Verwarm de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
  3. Bestrijk de flatbreads met de helft van de hummus. Verdeel de helft van de rauwkost erover.
  4. Leg op elke flatbread een spiegelei. Verkruimel de kaas erover. Vouw de flatbreads dicht. Serveer de rest van de hummus en rauwkost apart erbij.
Combinatietip: Lekker met tabasco.

Bewaartip: Dit gerecht meenemen voor onderweg of een picknick? Bak de eieren dan aan 2 kanten of tot de dooier stevig is en laat afkoelen. Verpak de gevulde flatbreads goed in vershoudfolie en koel ze tot gebruik (in de koelbox). Neem de rest van de hummus en rauwkost in afgesloten bewaardozen mee.

Zie hier het originele recept!