Pasta Pesto a la JoNi

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 150g pasta
  • 250g cherrytomaatjes
  • rucola
  • pesto
  • parmezaanse kaasflakes
  • creme fraiche
  • pijnboompitten

Bereidingswijze

Kook de pasta, rooster de pijnboompitjes en snijd de cherrytomaatjes door de helft. Haal de pijnboompitjes uit de pan en verwarm de creme fraiche met de pesto tot de saus. Schep de gekookte pasta erdoor en voeg de tomaatjes en pijnboompitten toe. Serveer met de kaasflakes en rucola als topping.

Zelfgemaakte pesto

  • 20g basilicumblaadjes
  • 20g pijnboompitten
  • 20g parmezaanse kaas
  • 1 teen knoflook
  • 2-4 eetlepels olijfolie
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper

Variatietip: Met stukjes kip