Vegetarische Nasi

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 250 gram basmatirijst
  • 1 pakje Boemboe
  • 1 prei
  • 1 paprika
  • 1 rode ui
  • 1 rode peper
  • Sambal badjak
  • Satésaus
  • Gebakken uitjes
  • Cassave
  • Zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat helemaal afkoelen. Dit kan ook een dag van tevoren
  2. Snijd de groente fijn
  3. Verhit de olie in een grote wok en fruit de ui. Voeg daarna de paprika, prei en peper toe en bak een paar minuten mee
  4. Voeg vervolgens de boemboe toe volgens de aanwijzingen op de verpakking
  5. Voeg als laatste de rijst toe en bak mee
  6. Serveer met de sambal, Satésaus, cassave en gebakken uitjes

Eet smakelijk!

Combinatietip: De volgende dag is het nog lekkerder!