Ingrediënten
Voor 4 personen
- 500 gram verse ricottaravioli
- 150 gram pesto
- 250 gram kastanjechampignons
- 400 gram spinazie
- 20 gram pijnboompitten
- 200 ml verse slagroom
- 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
- Breng een pan water aan de kook en bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten. Zet apart.
- Snijd de kastanjechampignons in vieren. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de kastanjechampignons 5 minuten.
- Voeg dan de spinazie, de groene pesto en de verse slagroom toe. Verhit het geheel nog gedurende een paar minuten.
- Meng de ravioli door de romige pestosaus en garneer de pasta met de pijnboompitten.
Tip: Extra lekker met wat geraspte kaas, zoals parmezaan of grana padano.
Recept van Picnic.