Ingrediënten
Voor 4 personen
- 200 gram Griekse feta 43+
- 3 eetlepels Franse ratatouillekruiden
- 4 naturel mini naanbroden
- 800 gram Provençaalse roerbakgroente
- 200 gram hummus pikant
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep 200 gram Griekse feta 43+ droog, bestrijk met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi rondom met 1 eetlepel Franse ratatouillekruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 minuten in het midden van de oven. Doe ondertussen 4 naturel mini naanbroden bij de feta in de oven en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak 800 gram Provençaalse roerbakgroenten met 2 eetlepels Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met 200 gram hummus pikant en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover.