Naan met groente, hummus en gebakken feta

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 gram Griekse feta 43+
  • 3 eetlepels Franse ratatouillekruiden
  • 4 naturel mini naanbroden 
  • 800 gram Provençaalse roerbakgroente
  • 200 gram hummus pikant 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep 200 gram Griekse feta 43+ droog, bestrijk met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi rondom met 1 eetlepel Franse ratatouillekruiden. Leg in een kleine ovenschaal en bak 10 minuten in het midden van de oven. Doe ondertussen 4 naturel mini naanbroden bij de feta in de oven en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak 800 gram Provençaalse roerbakgroenten met 2 eetlepels Franse ratatouillekruiden, peper en zout 8 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Besmeer de naanbroden met 200 gram hummus pikant en verdeel de groenten erover. Breek de feta in stukken en verdeel erover. 

Bekijk hier het originele recept