Groenlof stamppot met vega knakworstjes

Ingrediënten

Voor 4 porties

  • 500 gr kruimige aardappelen
  • 1 klont roomboter (plantaardig)
  • 50 ml warme melk
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 blik vega knakworstjes
  • 300 gr fijngesneden groenlof

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook in ongeveer 20 minuten gaar in water met ruim zout.
  2. Giet ze af en stamp de aardappelen met een pureestamper tot een grove puree, voeg een klont boter en de warme melk toe.
  3. Verwarm ondertussen een scheutje olie in een grote bakpan en bak de ui daarin. Voeg de groenlof toe en bak dit even mee tot het iets geslonken is. Verwarm ondertussen ook de vega knakworstjes.
  4. Meng nu de aardappelpuree en de vega knakworstjes erdoor en breng op smaak met een beetje zout en lekker veel peper.

Lees hier het originele recept