Ro­mi­ge kip­cur­ry met rijst en sper­zie­bo­nen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 gram Albert Heijn biologisch zilvervliesrijst
  • 900 gram Albert Heijn biologisch diepvries sperziebonen
  • 375 gram Albert Heijn biologische tofu naturel
  • 1 eetlepel milde olijfolie
  • 200 milliliter Conimex kokosmelk
  • 150 milliliter kraanwater
  • 47 gram Knorr natuurlijk lekker milde curry

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Snijd de kip in gelijke blokjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op hoog vuur goudbruin. Voeg de kokosmelk, het water en currymix toe aan de kip en laat 3 min. op middelhoog vuur koken.
  3. Voeg de sperziebonen toe aan de kipcurry. Verdeel de curry over diepe borden. Serveer met de rijst.

Zie hier het originele recept