Japanse roerbak met noedels en pittige kip

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 125 gram Long Life Brand egg noodles
  • 180 gram kipdijfilet
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 1,5 theelepel Euroma chili melange
  • 400 gram Japanse wokgroente
  • 50 milliliter soja-sesam-gemberdressing
  • 125 koelverse zeewiersalades

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels in 5 min. beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de kipdijilet in dunne reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip en chili melange 5 min. op hoog vuur. Voeg de Japanse wokgroente toe en bak 4 min. mee. Schep af en toe om.
  3. Giet de noedels af en schep om met de dressing. Verdeel over diepe borden, schep de kip met groente en de zeewiersalade ernaast en serveer.

Zie hier het originele recept!