Ea­sy pia­di­na piz­za met spi­a­na­ta ro­ma­na

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 200 gram rivolo-cherrytomaten
  • 180 gram Taggia-olijven
  • 100 gram Spianata Romana (salami)
  • 4 piadini arrotolabile
  • 425 milliliter pizzasaus aromatizzata
  • 7,5 gram verse basilicum
  • 50 gram Parmigiano Reggiano (stuk)

Bereiden

Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.

Zie hier het originele recept!